Milika in accessoire crisis!

ingevoerd op 24-11-2011

Ja hoor, dat staat deze week in weekblad Prive en nu ook op de internetpagina prive van de Telegraaf. Het is wat! en het klopt ook nog....Want accessoires heb ik inderdaad nauwelijks. Behalve dan die ene handtas van het merk P.H&T ofwel Pretty Hot and Tempting. Uitgesproken als ’vet’. Wereldse ontwerpen uit de Hollandse klei.
Een hartstikke leuk merk uit Nederland! En ik steun onze eigen economie daar waar ik kan. Al is het maar met de simpele aanschaf van een handtas. We moeten met z’n allen de huidige financiele crisis toch zoveel en zo snel mogelijk te boven zien te komen?
En juist die vette tas had ik om mijn schouder bij de modeshow van Mart Visser in het Hilton Hotel in Amsterdam. En juist daar struikelen onze ’deskundigen’ op het gebied van mode over...

Maar ik neem het advies van die ’deskundigen’ graag ter harte. Ik ga dan ook binnenkort shoppen bij By John in Maarssen. Daar kwam overigens het fantastische jurkje vandaan dat ik die avond aan had. Van het merk Liu Jo. Jammer dat de achterkant niet te zien was op de foto, die was echt supersexy! Behalve hippe mode en goed advies over huidverzorging kan ik daar ook terecht voor leuke accessoires.
En voor de kerst heb ik nu dus maar 1 ding op mijn verlanglijstje staan; Accessoires!
Dat lijstje dus ook weer klaar voor dit jaar.
En zeg nou zelf, als je dan toch in je leven een crisis tegen het lijf moet lopen, laat het dan maar een accessoirecrisis zijn. Die overleef ik wel!

Lieve groet Milika