Milika Special Act in Appassionata!

ingevoerd op 10-11-2009

  • Milika Special Act in Appassionata!
  • Milika Special Act in Appassionata!
PERSBERICHT

Milika Peterzon special act in APASSIONATA ‘Charm of Freedom’
Milika, presentatrice van SBS 6, zal deze kerst op spectaculaire wijze de paardenentertainmentshow APASSIONATA in Amsterdam RAI openen. In een act met ´s werelds grootste paardenras, de Shire Horses, toont zij haar dressuurkunsten voor het eerst aan het grote publiek. Vanavond in SBS Shownieuws zal een blik achter de schermen bij de repetities te zien zijn.
Milika rijdt al jaren dressuur op haar eigen paarden, maar zat nog niet eerder op paarden zo groot als de Shire Horses. Zij vertelt: “Het is heel bijzonder en spannend om met deze reusachtige paarden te mogen werken. Het is voor mij een mooie uitdaging om met een onbekend paard op te treden.  Ik kijk er dan ook erg naar uit om straks op te treden in Amsterdam RAI!” De presentatrice wordt tijdens haar voorbereidingen begeleid door Daphne de Visser, eigenaresse van de Shire Horses en een van de artiesten in APASSIONATA.
Voor het eerst presenteert APASSIONATA de grootste paarden ter wereld, de Shire Horses, die bijna 2 meter hoog worden. De Shires in de nieuwe show ‘Charm of Freedom’ worden getraind door Daphne de Visser. Ondanks hun reusachtige afmetingen besloot Daphne deze ‘Gentle Giants’ af te richten en in dressuur en Hoge School op te leiden. “Ik ben blij dat ik het publiek nu eindelijk met deze prachtige paarden vertrouwd mag maken en kan laten zien dat het ondanks hun reusachtige afmetingen en zware gewicht mogelijk is om zo’n paard te berijden”.
De Special Act van Milika is niet het enige hoogtepunt in de show. APASSIONATA’s nieuwste spektakel ‘Charm of Freedom’ is 25, 26 en 27 december te zien in Amsterdam RAI. In een romantisch liefdesverhaal vol muziek, dans, schitterende lichteffecten en adembenemende stunts vertonen meer dan veertig paarden en hun berijders hun kunsten